Selecteer de taal

Verzendkosten

Verzending naar België: €5.00

Verzending naar Nederland: €9.00

 Gratis levering vanaf €75.00 binnen België

Verzendmethode

bpost Pakketbezorging

Pureco spant zich in om uw bestelling na ontvangst van betaling binnen de 24 uur te versturen. Bestellingen worden door bpost standaard van maandag tot en met vrijdag bezorgd. Indien de levering wegens onvoorziene omstandigheden toch vertraagd is, dan ontvangt u een melding op het door u opgegeven e-mailadres. 

U kan de status van uw bestelling volgen op de website van bpost: https://www.bpost.be/nl 

Voor verdere vragen kan u ons natuurlijk steeds contacteren. 

Afhalen

Het is ook mogelijk uw bestelling in ons magazijn af te halen. Gelieve hiervoor eerst een afspraak via e-mail of telefoon te maken aangezien ons afhaaladres van het algemeen adres afwijkt.

Omruilen en retourneren

Wij zetten ons steeds in om uw bestelling vlot door te voeren en u als klant tevreden te kunnen stellen. Indien u echter toch uw aankoop wenst te annuleren of om te ruilen, dan kan dat binnen een bedenktermijn van 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. Deze periode gaat in op de dag nadat u het pakket effectief ontvangen hebt. De retouraanvraag kunt u binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling doen. U heeft dan nog eens 14 dagen de tijd om het pakket aan ons terug te zenden.

Indien u uw bestelling of een deel daarvan wilt terugsturen, stuurt u eerst een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de melding dat u uw bestelling of een gedeelte daarvan wenst te retourneren. Vervolgens krijgt u van ons het retourformulier toegestuurd dat u dan kan invullen en terugsturen via e-mail. Wij adviseren u ook om een reden voor de retour op te geven zodat eventuele onnodige retourzendingen voorkomen kunnen worden.
De kosten voor het retourzenden zijn voor eigen rekening.

Opgelet: Bij het retourneren van een gedeelte van uw bestelling ontvangt u de reeds door ons gemaakte verzendkosten niet terug.

Indien het product gebruikt of beschadigd is, kunnen wij een gedeeltelijke of zelfs volledige waardevermindering in rekening brengen. Verpak het product bij een retour dus zorgvuldig en stevig, bijv. door het artikel en de originele verpakking in een omdoos te verpakken.

Aangezien u verantwoordelijk bent voor de retourzending, raden wij u aan om het pakket aangetekend te verzenden en het verzendbewijs te bewaren, zodat u een conflict met uw transporteur kunt vermijden.

Indien uw bestelling volledig en onbeschadigd door ons is ontvangen, storten wij het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terug. Dit gebeurt zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding. Enkel de retourkosten van uw thuis naar ons adres zijn voor eigen rekening.

 Retouradres:

Pureco
Hoogstraat 3
9100 Sint-Niklaas

Volg ons op sociale media

Veilig betalen met

betaalmethodes

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

keyboard_arrow_up