Selecteer de taal


gertjan reunes purecoPureco maakt het tot zijn missie de gehele schoonmaak ecologisch en duurzaam te maken. Dit doen we door schoonmaakpakketten aan te bieden waarbij zowel de reiniger als de “tools” duurzaam en onschadelijk voor milieu en natuur zijn. Op deze manier dragen we allemaal op een zeer eenvoudige en doeltreffende manier bij aan een beter klimaat.

Wij zijn de enige aanbieder in de markt die volledig ecologische en hoogkwalitatieve pakketten samenstelt. Met onze pakketten koopt u met 1 druk op de knop en zonder enige inspanning zowel de milieuvriendelijke reinigingsmiddelen als de tools waarmee je het hele huishouden op een ecologisch verantwoorde manier kan doen blinken. Onze pakketten zijn compact en zorgen ervoor dat je kast niet uitpuilt met tientallen verschillende reinigers of tools die je elk afzonderlijk slechts voor één specifiek doeleinde kan gebruiken. Met onze producten heb je ineens alles wat je nodig hebt en bovendien gaan ze lekker lang mee door hun superieure kwaliteit.

Onze allesreiniger draagt het EU-Ecolabel en voldoet daarmee aan zeer strenge milieunormen. Bovendien bewijst hij daarmee écht ecologisch te zijn in tegenstelling tot vele reinigingsmiddelen die als groen en ecologisch aangeprezen worden, maar in werkelijkheid nog vele stoffen bevatten die schade toebrengen aan mens en milieu. Belangrijk ook om te weten is dat door het feit dat het EU Ecolabel aan ons product is toegekend, je gegarandeerd een product gebruikt dat niet alleen beter is voor het milieu en uw gezondheid, maar ook ecologisch is zonder aan kwaliteit in te boeten en sterke reinigingsprestaties kan voorleggen. Hoewel onze Pureco All-Purpose Cleaner krachtig reinigt, is hij toch mild voor uw kwalitatieve materialen en uw gezondheid (denk maar aan de schadelijke dampen die vrijkomen bij de traditionele reinigingsmiddelen en die onvermijdelijke schade aan longen en andere organen toebrengen). Hierbij geven we ook nog graag mee dat onze allesreiniger niet alleen voor particulier, maar ook voor professioneel gebruik uiterst geschikt is. Aangezien hij sterk geconcentreerd is - en mits correct gebruik - gaat hij gemakkelijk dubbel zo lang mee als traditionele reinigers. Voor meer info over de professionele toepassingen kan u ons graag contacteren. 

Bovendien weren we het gebruik van plastic opvulmateriaal in onze pakketten en gebruiken we biologisch afbreekbare alternatieven. 

Door de lange levensduur en kwaliteit van onze producten spaar je dus niet alleen het milieu, maar ook je portefeuille.

Wij bedanken u voor het vertrouwen en uw bijdrage aan een schonere planeet!

Zakelijk

Ook als bedrijf kan u bij Pureco terecht. Wij leveren ook aan professionelen, reinigingsfirma’s, scholen, gemeenten etc. die graag hun steentje bijdragen aan het milieu en ecologisch verantwoord willen schoonmaken. Onze producten zijn zowel geschikt voor eigen gebruik of als relatiegeschenk. 

U kan ons steeds voor een vrijblijvende offerte contacteren op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het klantenformulier.

Volg ons op sociale media

Veilig betalen met

betaalmethodes

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

keyboard_arrow_up